Snimci manifestacije "Titelitijada" održane u Titelu - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

Snimci manifestacije "Titelitijada" održane u Titelu

Snimci manifestacije "Titelitijada" održane u Titelu

Prošle godine, tačnije u subotu 19. novembra 2016g. u Titelu je održana manifestacija pod nazivom "Titelitijada". Iako je "Titelitijada" zasebna manifestacija, ovaj put je ona imala i jubilarni karakter - radilo se o proslavi sedamdesete godišnjice šahovskog kluba "Titel".
"Titelitijada" je manifestacija koja je osmišljena da se na jednom mestu okupi sportska i intelektualna elita. Titel, kao malo mesto na samom obodu panonske ravnice, zaista zaslužuje jednu takvu svečanost na kojoj se povezuju društveno priznati ljudi iz različitih oblasti nauke i sporta. Kada postoji potreba za intelektualizmom, onda ta potreba postaje i ideja vodilja koju je prepoznao penzionisani profesor istorije i predsednik Šahovskog kluba Titel Zdravko Gagović.
"Titelitijada" 2016g. je sa sobom nosila i dodatnu težinu jer se navršavalo 70 godina od osnivanja ŠK "Titel" - šahovskog kluba čiji su mnogi članovi bili veoma značajne ličnosti, kako u našoj sredini, tako i u državi.

Ceo snimak manifestacije

Ovde možete pogledati celu manifestaciju. Ovaj snimak je malo duži (oko četiri sata). Ukoliko želite da pogledate kraće verzije, ispod njega se nalazi isti taj snimak ali u delovima koji traju oko 15 minuta.

Pojedinačni snimci

Prvi deo:

Drugi deo:

Treći deo:

Četvrti deo:

Peti deo:

Šesti deo:

Sedmi deo:

Osmi deo:

Deveti deo:

Deseti deo:

Jedanaesti deo:

Dvanaesti deo:

Trinaesti deo:

Četrnaesti deo:

Petnaesti deo:

Šesnaesti deo:

Sedamnaesti deo:

Meni je bila čast da budem deo tima koji je profesor Gagović okupio kako bi se ta ideja i realizovala.

Постави коментар

0 Коментари